Perkgoed

Kwekerij van der Linden biedt een ruim assortiment aan perkgoed. Jaarlijks worden de beste stekken uitgezocht bij verschillende gecertificeerde stekleveranciers uit binnen- en buitenland. Deze worden vervolgens opgekweekt in onze eigen kwekerij.  Ons aanbod bestaat inmiddels uit meer dan 150 verschillende soorten perkgoed, in de prachtigste kleuren en vormen. Jaarlijks zijn wij opzoek naar nieuwe variëteiten zodat er elk jaar weer iets leuks te ontdekken is.

 

In tegenstelling tot de welbekende vaste planten, zijn de planten die wij in Nederland als perkgoed kennen oorspronkelijk (sub)tropische plantensoorten. Dat verklaart waarom ze veelal éénjarig zijn en ook waarom ze zo rijkelijk bloeien.

De meeste éénjarige soorten zijn makkelijk in verzorging en daardoor volstaat op tijd water geven. Voor een uitbundige bloei adviseren wij om eenmalig Osmocote toe te voegen aan de pot of border.

 

Osmocote is een langzaam werkende meststof waardoor de planten tijdens het hele seizoen genoeg voeding hebben. Wij bieden deze bij de kassa aan in pondsverpakking.

 

Wij bieden perkgoed in potmaat 9, 12 en 14cm.

Volg ons op:

  • White Facebook Icon

Copyright © 2021   |  Marijn van der Linden